mandag 17. mars 2008

Åpning for sessongen

Ja så er det åpnet for våren. Det gikk veldig bra, litt stille på lørdag, men på søndag var det bedre. Kjempe koselig med kunder som kom tilbake fra i fjor sommer. Det setter vi veldig pris på. Vi ble utsolgt på flere ting, og det gir oss en pekepinne på om vi har tatt rette valg ang, varer. Ja i morgen er det igjen åpent, spennende å se om noen kommer, ha en fin kveld.

3 kommentarer:

Moderncountry sa...

Heisann! Takk for mail! Men jeg skjønte ikke så mye jeg, får du kommentarer fra meg?

Så kos at det gikk bra for dere på åpningen, jeg tenkte på dere den dagen. Moro også at gamle kunder kom igjen. Si meg, hvordan er åpningstidene deres? Får inntrykk at det er bare av og til? Og jobber du ved siden av med noe annet?

Her er det regn og vind, lite vår. Æsj, savner varmere dager nå. Heldighvis har jeg mye som skjer rundt meg, da blir jeg ikke sittendes og lengte sånn. Vi har hatt besøk av siste megler og om ett par uker vil huset stå til salgs. Tidkrevende dager men alt er jo for at vi skal få det bra i Norge.

I dag er det Fredag, deilig!! I morgen går turen til Amsterdam. Skal hente en fin quilt og ett par puter. Gleder meg masse ettersom dette er av veldig fin kvalitet. Det blir nok vist på bloggen til uka. Å så skal vi ta oss en tur på loppemarked, det elsker jeg jo :)

Du får ha en fin helg som kommer, og takk så mye for mailer og besøk!

(Skal bli så hyggelig å treffe deg i levende live)

Klem fra meg!

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Hej och tack för besöket på min sida! Här hos dej fanns ju jättemycket fint att titta på!
Så det är så att du har en liten butik? Den verkar vara alldeles underbar!
Kram
Marie

Moderncountry sa...

Heisann,
Ville bare stikke innom å ønske deg en herlig dag!!
Her er det litt grått men det får heller gå. Jeg skal brodere litt i dag. Lage noen nye fine vaskeposer du bestillte. Jeg tror kanskje de ville gå litt fortere enn andre produkter :)

Klem fra meg!