torsdag 25. september 2008

Insperasjon til soverommet.

4 kommentarer:

Moderncountry sa...

Heisann!

Satt akkurat og leste mail fra deg, du den var jeg litt treg på. Har bestillt ny pakke fra Telenor og venter ny mailadrese. Så denne bruker jeg ikke mer. Har du hotmail adressa mi?

Tusen takk forresten for superkoselig mail! Klart jeg kunne hjelpe deg, og i tillegg hadde det vært kjempekos å treffe deg. Kanskje vi kunne ta oss en tur innen kort tid? Til Lørdag skal vi til Ikea, trenger endel saker. Lurer på om du har åpent på Søndager og. Det hadde jo vært en fin tur innover da. Ligger Engelsviken før Hvalertunnelen? Er ikke helt sikker, en stund siden sist jeg var i traktene. Det tar oss jo bare 30 min. til Fredrikstad. Du kunne ikke forklare meg nøyere veibeskrivelse?

Jo, det stemmer at jeg er mye opptatt med kreative saker om dagen, mye sying, brodering og snakk med mulige arbeidgivere. Liten tid til bloggen da er jeg redd. Men det tar seg opp om ett par uker. Så du er ikke glemt altså! :)) I dag har jeg vært på nytt intervju, tidlig oppe og snakk om at jeg er trøtt. Men har hatt besøk, fått laget eplemos og venter enda et besøk. Kommer til å stupe i kveld! hihi..

Håper du også har det bra! Klemmer
Aina

Vinta Paintings sa...

Hei,
Så morsomt med en slik butikk i Engelsviken! Kjører ofte forbi skiltet på vei til Fr.stad for å besøke svigers. Håper dere er åpne til sommeren også for da kjører jeg av mot høyre :)
Vi sees!
Hilsen Solveig

Anka sa...

så fint:) Er det et sånn gammelt barberspeil? Fant det hos en antikkhandler og hadde sååå lyst på det men antikkhandleren gikk oppover og oppover i pris... merklig kar! Ha en fin helg.

Moderncountry sa...

Hei!

Du, vi har ikke annledning til å komme i dag, men vi skal prøve ganske snart! Bilen vår ble ranet i går på Ikea i Gøteborg, så vi tar ikke sjans på å dra rundt med den før den er ordnet. Ja alt skjedde i grunnen i går, mamma havnet også på sykehus. Ikke alvorlig men skremmende nok. Kan tro vi sov godt i natt!

Håper du ikke blir altfor skuffet, vi sees jo ganske snart!
Lurte også på en ting, vil du at jeg skal sy noen saker og ta med til deg? Fikk inntrykk av at du var interessert i noe å ha i butikken? Gi beskjed du og jeg syr!

Ha en riktig fin Søndag!
Klem Aina