fredag 16. januar 2009

God helg.


Hei vill bare ønske dere alle en god helg.. I dag har jeg vært på besøk hos Ellen, det er damen bak boken charmerende gjenbruk... Så herlig.. Vi lurte på om det kunne være interesse for en blogg treff i Østfold???? Den vill da bli her hos meg , i hage og uthus.. Vært veldig koselig om det var noen som hadde interresse for dette. Det blir eventuelt kansje i mars måned , når det er vakkert her i Engelsviken. ønsker dere alle en god helg, og håper vi får dette til.. Klem Kristin

5 kommentarer:

Emmas Verden sa...

Det hørtes kjekt ut..skulle ønske jeg bodde nærmere ;)Den boka skal jeg i hvert fall kjøpe...garantert!!!Ha ei kjekke helg!!!Klem Anne ;)

Kerstin sa...

Boken skal jeg kjøpe, det har jeg bestmet meg for.

Så moro det hadde vært med blogg treff, men litt langt unna. Håper dere får det til
Nyt helgen Klem Kerstin

Heidi-anitha sa...

God helg til deg! Så koselig å ha vært hos Elen! Hun virkes så inspirerede og koselig! Boken blir et must:) Du skal kanskje selge den i butikken din:)

Bloggtreff hadde bare vært så koselig. Jeg bor jo bare 20 minutter unna deg, så for meg hadde det blitt en lettvindt løsning:)

Mange klemmer White vintage

Crinoline sa...

Flott initiativ.Jeg vil veldig gjerne bli med på blogg treff.Fint for en fersking å treffe erfarne bloggere. Kanskje du kan legge ut et innlegg om "Bloggtreff i Østfold",slik at flest mulig ser det?

Ellen - Charmerende gjenbruk sa...

Hei Kristin
Takk for i går....så hyggelig å bli bedre kjent med deg.
Bloggtreff... jeg gleder meg.
Vi sees på Torsdag igjen.
Klem...Ellen