fredag 1. mai 2009

Klart til blogg treff.



Ja, da har det vært treff, desverre var vi bare tre stk bloggere,men det kom mange andre så det ble fullt likevel. Vi var jo så heldige med været. Fiskesuppa var også god, og vi kosa oss mye.Håper å få til et nytt treff, da det var mange det ikke passa for. Ha en strålende helg alle sammen og nyt vår sola. Klem Kristin

5 kommentarer:

Kerstin sa...

Ååå for en vakker seng i hagen du har... her nyter du nok lange late sommer dager kan jeg tenke meg0)

Høres ut som dere koste dere selv om det ikke var så amneg som kom.:

Nyt dagen Klem Kerstin

Moderncountry sa...

Hei vennen!

Håper alt er bra med deg! Har tenkt mye på deg i det siste.
Så det har vært treff hos dere i går, ja det gikk jo meg hus forbi. Men hyggelig at det var ett par som møtte opp da. Dere var jo heldige med været, nå er det deilig! Tenkte å ta meg en time eller to i dag i solen før jeg begynner og sy.
Ha nå en riktig fin helg!

Varme klemmer
Aina

BROCANTE sa...

- og treffet var KJEMPEHYGGELIG. Nå kan dere angre alle dere som ikke var der! Dette var et super hyggelig sted - proppfullt av flotte ideer og morsomme innslag. Hadde en lang kjøretur til og fra men det var virkelig turen verdt. Tusen takk for en hyggelig kveld!

Marianne sa...

Wow, så fint du hadde gjort det! Jeg kommer gjerne på neste bloggtreff, fikk ikke dagen til å stemme denne gangen dessverre.
Hilsen MArianne

María Cecilia sa...

Hello, you have a very lovely blog, I like everything you post... and I would love to understand the language. I´ll follow you to see your new posts.
María Cecilia, from Chile, southamerica