søndag 19. juli 2009

En liten titt innom.


Hei alle venner.. Er ikke mye til blogging om dagen, er så mye annet som skjer om dagen at tiden rekker ikke til. Denne helgen har gemalen og jeg vært på Herføl , utenfor Skjærhallen hele helgen .. Det var skikkelig koselig, med gode venner, deilig mat og drikke. Mens vi var bort har datteren til min venninne og sønnen min holdt fortet her, og hvor de har solgt.. Er så imponert over de, de har til og med solgt lykter som egentlig var private.. Morsomt dette , spesielt sinden jeg var redd de skulle kjede seg over at det kansje skulle være stille. Men det er jo ikke det beste ferieværet om dagen, så da finner mange veien hit i stedet for å ut å bade.. Koselig. Ønsker dere alle en fin uke og håper at sola kommer tilbake.. Ha en fin kveld. Klem Kristin.

6 kommentarer:

Anette Fredriksen sa...

Hei hei!

Har såvidt hørt om butikken din og markedet der du skal være/har vært, da jeg lager designet for mat-og kulturguiden for Pål Bugge, men har aldri egentlig sett noe særlig bilder fra butikken din før. Og nå er jeg bare NØDT til å ta meg en tur, du har jo SÅ mye flott!!! Jeg kommer til å gå bananas! Tar dere kort?

Kom gjerne innom og besøk bloggen min hvis du har tid en gang..

Klem fra Anette i Parkveien

Tyra sa...

Heia! Ja, jeg syntes jo selv sengegavelen er rå;0)) Jeg grep den til meg med en gang den kom inn på Lunehjem, men den var allerede solgt! Så da måtte vi bare bestille et nytt parti, og de ble også solgt rimelig fort, men da fikk jeg hvertfall kjøpt med meg en hjem;0))
Takk for omsorg, det er jo utrolig hvor avhengig en er av to friske ben, altså. Bare det å bære vann eller saft i glass m to krykker er jo helt håpløst!
Ønsker deg en strålende dag videre!
Klem fra Cathrine

Lyst på livet sa...

Hyggelig å oppdage en butikk som ikke er heeelt på andre kanten av landet. Kanskje kommer jeg på besøk en dag :-)

Nyt dagen (selv om det ikke ser ut til å blir det helt store været i dag heller!)

manon 21 sa...

j'aime beucoup!!

manon

Guttemamma sa...

Nydelig bilde:-)
Håper ikke de midlertidige butikkdamene selger for mye av det private...kan jo være noen bloggere som vet hva som finnes inne titter innom ..:-)
Klem fra Anette

Anonym sa...

感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社,徵信,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人