søndag 9. august 2009

Marked i Engelsviken


Hei , her kommer et lite utvalg av Markedsdagen, dere ser min stand ut mot vannet, Lisa som holder på å pakke ut med varene sine fra Det lille ekstra, Haviken Gård, og min gode venninne Hanne med keramikken sin. Som dere ser hadde vi et kjempe vær og masse folk som koste seg med musikk, handling, fiskesuppe, eller bare gikk rundt og nøt. Det var rokonkuranse med gamle trebåter og skikkelig stemning. Dette er nok kommet for å bli en tradisjon. Alle koste seg og handelen gikk ikke så værst. Ha en fin søndag alle sammen, i dag regner det igjen, så vi var heldige i går. Nå skal jeg ut å rydde på plass etter i går, og style litt på nytt. Til torsdag drar jeg til Danmark for å handle nytt og for å få litt insperasjon. Kos dere. Klem Kristin.

9 kommentarer:

BROCANTE sa...

Alle samlet på et brett altså? Dette ser ut til å ha vært en fin dag.

Guttemamma sa...

....der skulle jeg gjerne vært...!!!!heldige dere var med været, og tipper dere koste dere!!Ha en fin søndag,hilsen fra Anette:-)

Josefine sa...

Sååå koselige bilder, der skulle jeg så gjerne vært! Ser ut som dere var heldig med været også..så bra:) Ha en fin søndag!

Crinoline sa...

Hei Kristin.Så gøy å se det lille skapet mitt.Ønsker deg en fin søndag.

Ellen - Charmerende gjenbruk sa...

Hei Kristin
Så hyggelig bilder fra markedsdagen...vi koste oss virkelig.
Klem...Ellen

Tiril sa...

Her så der ut til å være masse, sikkert noe for en og hver smak,

Magny sa...

åååhhh hvorfor inviterte du ikke meg med...??

klem ***

Modern Country sa...

Hei Kristin!

Takk for sist! Jeg fikk ikke ringt deg samme kvelden, og siden var vi bare på farten. På Lørdag var jeg på marked i Gamlebyen, synd jeg ikke visste om markedet i Engelsviken, da hadde vi dratt dit også. Det er jo så koselig der ute. Åssen var forresten badetemperaturen? Jeg har bada bare en gang i sommer jeg, alene. De andre er for pysete, haha

Du, jeg så det nye skapet, så flott det er!! Vennen lo da jeg sa dere hadde strevd fordi det var så tungt. Husker jo hvordan vi også slepte vårt inn. Men dette så veldig robust ut. Og har nydelige utsmykninger.

Håper virkelig du finner et lite skap til meg, til kjøkkenet som jeg sa. Det du allerede har i bua var fin i størrelsen. Så lykke til ! Håper dere får en koselig tur. Blir mannen med?

Ikke glem å ta bilder da!

Klem/Aina

Randi sa...

Heia !!
Tusen takk for din helsing,kjempe kosligt da!!
Å skitt,bur du så nære Halden at eg kunne komme dit ein tur også?:o):o)Hadde eg berre visst det da!!! Å du som har så mykje flott da..sukk!!
Ja vettu.....eg må komme med lastebil eg,får så lite i ein vanleg bil...hihihi
PS!Er det bilde av deg,der på det siste bilde av dette innlegget??Om så du...Har du vore i Ålesund ein gang,dette ansiktet har eg sett før?;))
Ha ein fin dag,kos deg!
Klem,Randi