tirsdag 1. september 2009

Høsten har kommet, tror jeg!!


Så da passer det kansje bra med en gammel Fransk vin kasse til vinen vi koser oss med i høst mørket, man kan selvfølgelig også brukes til mye annet, slik som lange lys, gamle melke flasker, eller hva man måtte finne på. Synes at høsten og mørket kommer fort nå om dagen. men det er jo en fin tid det og, da vi kan tenne masse lys og kose oss inne med en god bok. Ønsker dere alle en fin kveld. Nå skal jeg ut å høste litt epler, før de alle detter i bakken i den sterke vinden om dagen. Klem Kristin

9 kommentarer:

My home is my Castle - by Kari sa...

Ja her er det ikke tvil om at høsten er kommet..
Vet ikke helt om jeg liker det.....

Nyydelig kasse du har :)

Ha en fin kveld Aina :)
Klem,Kari

Crinoline sa...

Hei,Kristin.Takk for sist. Mye nytt fra Danmark høres lovende ut.Likte den rustikke kassen også...Ønsker deg en fin uke.Sees snart. Klem

Kerstin sa...

Hei Kristin

Ja høsten er kommet uten tvil...her iallefall...'Så fin kasse du har...
Ønsker deg en fin onsdag..
Klem kertsin

Guttemamma sa...

Ingen vei tilbake nå..men det er greit,veldig glad i høsten. Kassen din er kjempefin!!Ha en fin dag,klem fra Anette

lottens vita och gröna sa...

ohhhh den var fantastiskt fin men kristin var är vinet, hihi! ha det gott här har hösten smugit sig på med!

varmhöstkram lotten

Therese sa...

Flott kasse, med herlig patina!
Nå har jeg funnet ut at det går båt mellom Tønsberg og Engelsviken (jeg bor i Sandefjord). Kunne vært moro å kommet og titte i butikken din, er det langt fra ankomstbrygga til båten og frem til butikken din?? Tenkte jeg skulle få med meg noen venninner som er over middels interessert ;o)

Modern Country sa...

God morgen Kristin!

Takk for hilsen! :)
Ja her er det sååå trist om dagen, ikke en enesten time med sol. Høsten kan være fin den, hvis det bare ikke hadde vært så guffent og grått og mørkt. Ellers gjør vi det så koselig vi kan inne så lenge med mye levende lys :)

Jeg satt i går kveld og lurte på og ringe deg, men det var litt for sent. Ville høre om vi kunne komme en tur snart igjen. Når drar du nedover?

Vil jo sjekke ut de nye varene dine også, både fra Danmark (kassa er sååå flott!! Ikke solgt enda vel??) og fra messa.

Ha du også en fin dag!
Klem Aina

Ellen - Charmerende gjenbruk sa...

Hei Kristin
Vinkassen fra Frankriket er bare nydelig....
Takk for sist det var en virkelig kreativ dag.
Klem...Ellen

Therese sa...

Hei hei kjære deg. SÅÅÅÅÅ UTROLIG koselig å høre fra deg. Tusen, tusen takk Kristin. Det varmet, fra en så interiørflott dame som deg. Jeg er jo gangske fersk her i blogglia, men dette er min nye hobby når jeg ikke får trent,he,he. Elsker så masse, men må bare ta litt om gangen. BUTIKKEN DIN ER JO RÅSKJØNN. Mamma og jeg skal garantert komme på besøk snart. Har avtalt med mamma allerede, he,he. Håper alt er bra med dere. Håper det også er greit at jeg linker deg. Hils mann og barn. Stor klem Therese.