lørdag 3. oktober 2009

Høst og nyheter på vei.

Ja, i dag er det skikkelig høst her på Østlandet, med regn og vind. Jeg holder på å pakke ut Julevarer, uff, det nærmer seg. Synes at det går alt for fort mot jul. Det er ikke mye jeg kan vise enda synes jeg, litt tidlig. Men her er bare noen bilder og ønske om at dere alle får en fin helg.
Klem Kristin

7 kommentarer:

Romantiska Hem sa...

Vad mycket vackert ni har! Ha en fin kväll. Kram Petra

ANETTESHUS.COM sa...

Ååå, så mye flott!! Butikken din ser så vakker ut!! Gleder meg til å komme på besøk!! Snakket senest i går med venninnen min om at vi snart må ta oss en tur ...

Klem Anette:)

Ellen - Charmerende gjenbruk sa...

Hei kristin
Så fin julepynten ble....herlig.
God helg til deg.
Klem...Ellen

Inspiration i vitt sa...

Hej Kristin, ja det dröjer inte länge förän det är jul, gillar trådfatet mycket, det är så fint att dekorera med alla möjliga saker.
Kram på dig/Ingela.

Therese sa...

Sååååååå mye lekkert Kristin. Tenker bare på turen jeg nå. Mamma er i Paris i helgen. Når hun kommer hjem, skal vi avtale litt nærmere. Må være fantastisk å drive en interiørbutikk. Mange faste kunder kanskje? Her i heimen har mannen min nesten sloknet. Nadia vil ikke sove helt enda, mens Nelia sover godt i sengen i sengen sin. Ønsker deg en go lørdagskveld. STOR KLEM

Guttemamma sa...

Ser ut som det er en skikkelig godisbutikk for damer...så mye fint!! Julen kommer enn vi tror,hvert år....gleder meg til å se julevarene deres og bli inspirert!! Skal du på bloggtreff på fredag??
klem

Det lille ekstra sa...

Hei Kristin.

Takk det samme til deg.
Så mange fine bilder du har lagt ut :)
Gleder meg til meste mandag. Du kommer vel ?

Cos Lisa