mandag 28. juni 2010

En liten hilsen fra Paa Posten på Herføl

Hei alle sammen, beklager litt lite blogging om dagen men jeg har hatt litt mye.
Men heldigvis rakk jeg en tur utom på Herføl i helgen , hvor de åpnet den nye butikken og kafeen. Øverst her ser dere en av de dere vil treffe om dere stikker en tur innom. En blid jente som sørger for at du får handlet og eventuellt får deg en kaffe.
Her er damene bak vaffel produksjonen og snurrings. Alle like smilende og blide!
Det har bare blitt så koselig, så om det passer for dere i løpet av sommeren annbefalles dette på sterkeste!
Nydelige varer sammen med vakker nostalgi, jeg ønsker de lykke til og håper mange av dere stikker innom om dere er på de kanter. Det er vel verdt ett besøk, i tillegg har de egen badestrand!! Det er det ikke mange av oss som kan skryte av!!
Ha en flott ny uke og kos dere.
Klem Kristin

5 kommentarer:

Crinoline sa...

Hei,Kristin.Har ennå ikke kommet meg til Herføl,men dette ser spennende ut. Var på båttur på lørdag,men ikke så langt som til Herføl.Travelt om dagen her også.Håper alt er bra med deg.Klem

Lineca sa...

Ohoi den butikken ser fryktelig spennede ut. Kunne nok lagt igjen mange lapper der. Kobinert med bakverk og badestrand så er det jo virkelig den ultimate jentetur butikken da. Synd det er så veldig glangt unna.

Mitt hvite hus sa...

Så sjramerende butikk de har ...denne kunne jeg tenkt å besøkt ja..

håper de får det til og ønsker de masse lykke til=)

klemmer O=))

Britt Eva sa...

Hei. Var faktisk forbi Herføl på lørdag men stoppet ikke for det gikk rykter om at det ikke var noe mer bevertning der. Godt du opplyser oss så vi kan stikke innom neste gang. Så utrolig koselig ut der. Ha en riktig fin sommer. Britt Eva

Frøydis sa...

Hei Kristin :-)

Jamme meg vært lite blogging på meg også i det siste. Håper det løsner snart, for jeg er jo egentlig veldig glad i å skrive..

Så veldig koselig ut, den lille butikken :-)
Du får ta en kaffe og vaffel for meg neste gang du er der :-))

Klem, Frøydis