fredag 27. august 2010

God helg.

Hei alle sammen, ja, da er alle høst og jule varer i boks. Det var som vanlig mye å falle for på Interiør messen. Har handlet så jeg nesten kan si at jeg har sort belte i shopping.(smiler, det er i hvertfall det husbonden sier til meg!)Her kan dere se at jeg har begynt å forberede et annet uttrykk i ute stuen, nå er det høst og da er det koselig med lyng og Hortensiaen har jeg fått av en god nabo. Den skal tørkes.
Ønsker dere alle en fin helg, kos dere og kom gjerne en tur om det måtte passe. Det er i hvertfall litt nytt i klær som er på plass.
Sees.
Klem kristin

5 kommentarer:

LykkeLise sa...

Hei hei:)

Mye flott jeg har gått glipp av her inne i ferien ser jeg! Masse fine bilder:) Og gratulerer sååå masse som bestemor til ei vakker prinsesse:):)
Så heldig du er som har vært på messa, der var det vel masse fint!:)

God helg!

Klem Lise

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Kos deg masse i weekenden...
eddaKlemmer

Therese sa...

Hei hei mor. Så utrolig koselig å høre fra deg. Nydelig inne hos deg som altid. Jeg har vært inne og sniktittet innimellom, men har ikke fått lagt igjen noen spor fra meg.

Håper alt er bra med dere, barnebarn, barn og mann. GOD HELG TIL ALLEM SAMMEN. STOR KLEM TIL DEG MOR.

Guttemamma sa...

Skjønner godt at det er lett å gå bananas...og synes at høst og julevarer er noe av det koseligste, kanskej fordi vi er mest inne på denne tiden??
klem♥

MumsiMumsan sa...

Masse masse GRATULERER bestemor :O)
Blir spennende med høst nyheter nå.
Kommer plutselig :O)
Ha en flott helg!
Mumseklem Vibece :O)