torsdag 17. februar 2011

Cruise på Oasis of the Sees.

Hei igjen alle sammen. Her ser dere Cruise båten vi har vært med, kjempestor.. Lugarene var fine med eget bad og en liten ballkong hvor vi inntok frokosten. Bildet nederst er fra Labadee på Haiti, en vakker plass men veldig lagt opp til turisme. Vi hadde en herlig dag der på stranden. Etter og ha vært i sjøen i to dager var det litt deilig med fast grunn under føttene. Skulle lagt inn mye mere, men nettet her på hotellet er veldig tregt, så det tar så mye tid. I morgen går ferden til Los Angels, desverre er det meldt dårlig vær, så nå er nok slutt med strandliv og bading. Men det er jo mye annet å gjøre der! Vi skal bo hos en venninne av meg som jeg har bodd der i 20 år så regner med at hun har litt å vise frem. Ha en fin kveld, så snakkes vi snart!!!
Sol klemmer fra Miami.., Kristin.

2 kommentarer:

Turid sa...

Hei! Jeg er ikke noe som helst misunnelig på det cruiset der nei, absolutt ikke i det hele tatt :-D Tuller...jeg har alltid ønsket å dra på cruise i karibien, og det skipet der er vel det nyeste og største, tror jeg. Så et program på TV for bare et par uker siden som omhandlet dette skipet. Veldig interessant. Vært i Karibien en gang før - det ga absolutt mersmak! ;-)Kos deg videre på turen! :-) Klem, Turid

Gro B. E. sa...

Ååååå! Kosa dere så masse! Frister absolutt å dra på cruice igjen. Snart 11 år siden sist. Da var det Majesty of the Seas, Miami/Bahamas.