søndag 14. desember 2008

Ønsker dere alle en fortsatt god førjulstid.Her er bare litt stemnings bilder fra helgen, deilig med litt sne..

10 kommentarer:

EVA AGNES sa...

Åh så fint du har med den vita snön. Nu är det bara 10 dagar kvar. Hej vad det går undan.
Kramar Eva Agnes

HildeS. sa...

Så koseleg det er utforbi butikken din.
Skikkeleg julestemning:)
Ha ei fortsatt fin og koseleg førjulstid.
Klem H.

prinsesselinn sa...

Nydelige bilder,
jeg og vil ha snø..buhu.
ha en kjempefin uke.

Lykkehuset sa...

Deilig å være på beina igjen, men henger liksom litt etter med ALT! Huff og huff. Tenkte jeg skulle komme en tur innom i morgen kveld. Har noen smågaver igjen vet du:-) Sees

aase sa...

Takk for besøk i bloggen min!! Flott butikk dere har!! Gleder meg til jeg skal til Fredrikstad,da skal jeg prøve å legge turen innom dere!! Ser ut for at jeg veldig godt kan like meg der!!!

Jill i Fyra Rum och Kök sa...

Flotte stemningsbilder! Hoppas att snön får ligga kvar till jul.

Ha det fint!

Moderncountry sa...

Så fint at du viser mer fra både huset og hagen din Kristin! Du har det så koselig og det kommer ekstra godt frem med lys, skumring og vinterlig preg. Er så glad for at du fikk deg ett nytt kamera, så kan vi alle få se litt bedre :)

Tenkte sånn på deg i går, fikk helt vondt inne i meg. Jeg følte virkelig at du ikke hadde helt dagen din. Det er så trist at ting går så trått. Det fortjener du virkelig ikke!! Håper VI kan finne en løsning på det.
Husk at du kan alltid ringe og prate!!

Håper dagen i dag var god. Hos meg var det full fart som alltid. Fikk unna de siste bestillingene. Nå er det bare mamma igjen. Tenkte å lage noen kremmerhus i kveld, men spørs om det blir noe av det. Prøvde i forrige uke, det ble bare tull.
Ha en koselig kveld!

Varm klem
Aina

Ellen - Charmerende gjenbruk sa...

Hei Kristin
Jeg har ikke snakket med Helge ennå, men jeg foreslår at vi kan ta bilder hos deg i rom julen. Da kan mannen min ta bildene,han er utdannet byggmester/ingeniør, men han har også jobbet som fotograf for Moss Avis. Han tar mange av bildene for meg, og som er på bloggen min.Hvis vi skal ta jule bilder så kommer de ikke i bladet før til neste år,det tar tid å lage blader. Du må gjerne ring meg så kan vi ta en prat. telf. 40622124.
Klem...Ellen

-Mia- sa...

Hei! Ja, englevingene er søte! :-) Jeg koser meg med julekortskriving-har enda noen igjen, men nå er ungene i seng så da går ting litt fortere! ;-) Koselig butikk, og julestemning utafor! Klem-Mia :-)

Guttemamma sa...

Snø er tingen, den er kanskje borte nå....??