onsdag 17. desember 2008

Velkommen til 20% i dag,fredag og søndag.Utvalgte varer.Dette bildet er fra Krukke gården i Drøbak.. Nydelig, ikke sant..

9 kommentarer:

Ellen - Charmerende gjenbruk sa...

Hei Kristin, takk for hyggelige kommentarer,jeg ser at du har begynt julesalget og jeg skal tipse noen veninner. Angående fortgrafering så må du gjerne ringe meg så kan vi snakke sammen om det. Jeg vil gjerne hjelpe deg med reportasjer hvis du ønsker.
Klem...Ellen

Kerstin sa...

Nydelig stemningsbilde.
Skulle gjerne vært en tur innom , men litt langt=)
Klem Kerstin

Bo med barn sa...

Så flotte stemningsbilder det var her hos deg. Fikk ordentlig vinter/julestemning.

Ha en fin onsdagskveld.

vintage paintings sa...

Hei Kristin,
Takk for kommentar hos meg - jeg har ikke fått mail av deg? så rart - har du brukt sskogsei@online.no? Ellers så har jeg svart på en kommentar ang. et bilde som du skrev hos meg. Ligger på innlegget ditt fra den 13. nov.(lysekronerens) Er det det du mener kanskje?
Håper alt er bra i førjulsstria - nydelige vinterbilder ja - og svibel i sausenebb ble jeg inspirert av deg til å prøve - så fornøyd :)
Ha en fin kveld ønsker Solveig :)

-Mia- sa...

Kjempenydelig bilde! Tenk om snøen kunne komme og bli liggende sånn.. Det kan vi bare drømme om her i sør, den kommer gjerne i hauger og lass, og to dager senere regner den bort.. Takk for koslie små hilsner på bloggen min -setter stoor pris på det! Klem-Mia

Moderncountry sa...

Åååh, har du vært på krukke gården i dag?!! Du som har snakket så varmt om det stedet. Himmel så mye snø de har fått!! Hadde vært kos her og, når det er så trist og grått fra før. Som jeg har sagt tidligere, vil ha sol!
Så hvordan var formen i dag da? Håper du følte deg litt bedre. Jeg fikk plutselig for liten tid til alt. Skal innover i morgen og presangene er ikke ferdig, hjelp! Får vel stå opp grytidlig som i dag. Dupper nesten av her nå men må på min daglige runde.

Sove godt Kristin!
Klem Aina

A-mora sa...

Skullet gjerne vært på julehandel til deg, men det er for langt unna.

Dekorasjonen med mose og engel var bare helt nydelig

Ha en fin dag

Ellen - Charmerende gjenbruk sa...

Hei Kristin
Takk til deg også for hyggelig samtale, og lykke til med salget i morgen.
Klem...Ellen

Ellen - Charmerende gjenbruk sa...

Hei Kristin
For din store entusiasme, kreativitet og varme gir jeg deg en "award" som du kan hente på bloggen min.
Du må ha en fortsatt en god dag, og lykke til med salget.
Klem...Ellen