fredag 19. juni 2009

God Helg!!!
Hei, vil bare ønske dere alle en riktig god helg og håpe vi får sol, slik at vi kan sitte i denne herlige stolen fra Mias - Re seil og nyte. Husk åpent i helgen. Kos dere.

6 kommentarer:

Kerstin sa...

Ønsker deg også en riktig fin helg...

Klem O=)

BROCANTE sa...

Ha en fin helg - og nyt de vakre omgivelsene dine!

Modern Country sa...

Hei Kristin!

Håper du koste deg i helgen! Satt du på den riktige siden av skillet? Her datt det noen dråper men ble spart for det helt store uværet. Varmt og godt og så tok jeg meg en tur til Mia, i Mias landliv. Herlighet for en stor fin hage! Denne uka skal jeg vise noen bilder fra din. Det gleder jeg meg også til :)

Ha en ny god uke, håper vi snakkes snart! (vært og bada alt??)

Klem/Aina

Mia sa...

Hei Kristin! Klart du er velkommen på besøk hos meg, med eller uten Aina. Hun fortalte om sitt besøk hos deg, og jeg har også sett de vakre bildene hun har tatt fra hjemmet ditt... så jeg får vel ønske meg en tur til deg, jeg også... Vi har faktisk familie som bor i Engelsviken, så jeg har vær der mange ganger (i Skolebakken) men ikke hos deg. Kanskje neste gang...

edda sa...

Så fin og hyggelig blogg du har....blir helt stum av beundring over alle de flotte bloggene og all den fantastiske kreativiteten....jeg bare kjenner det bobler:)
Klem edda

Ellen - Charmerende gjenbruk sa...

Hei Kristin
Sommeren har virkelig kommet til Engelsviken....vi sees på marked til Lørdag. Jeg gleder meg.
Klem...Ellen