torsdag 5. november 2009

Tilbake og klar for jule handel.Hei alle venner!! Ja, da er jeg igjen på plass etter 2 nydelige uker med 28 gr i skyggen. Herlig, kansje litt gal som tar fri nå før det store jule rushet, men synes det var vel værdt. Nå er butikken fylt opp med masse nye varer, julen har ikke begynt helt enda, men noe har vi jo alltids lyst på for det. Ønsker dere velkommen til helgen til omgjordt butikk og masse inspirasjon. ha en fin dag.

Klem Kristin.

8 kommentarer:

Edda sa...

En trenger litt fri og:)
ha en fin kveld
klemmer edda

Line Cathrin sa...

Å så nydelige. Blir helt slått ut hver gang jeg besøker deg jeg. er så fryktelig mye pent du har. Synd butikken ligger så langt vekk så hadde jeg nok handlet hos deg.=)
Takk for det hyggelige besøket. =))

Heidi-anitha sa...

Hei Kristin!

Ja - tenk at julen er rett rundt hjørnet.. Skal bli koselig med en varm og lun tid inne også selv om sommeren er bare hærlig:0)

Som du vet skulle jeg jo ha vært hos deg for evigheter siden. Du skjønner jeg driver å tar sertifikat. Og du skal se det blir " andre boller" når jeg kan dra ut med bilen alene. Men jeg har ikke glemmt seg - bare så du vet:0)

Ønsker deg en nydelig helg - kos deg med julehandel og julepynt i butikken.

Store klemmer Heidi-anitha

Crinoline sa...

Hei,Kristin.Så du har vært på ferie.Jeg var bekymret for at du hadde blitt syk.Jeg regner med å komme en tur på lørdag.Gleder meg til å se hva du har fått inn til jul.Klem

Mitt hvite hus sa...

Velkommen hjem...uthvilt til julerushet... det må jo være deilig... akkurat nå er det deilig høstvær...men når stormene uler rundt hushjørnet og regent pisker på vinduene...da er lengselen til varmere strøk der...

God kveld..
klem kerstin

ANETTESHUS.COM sa...

Ååå, så herlig!! Jeg og venninnen min skal prøve å få tatt en tur før jul:)

Klem Anette:)

Therese sa...

Hei hei KRISTIN MOR. VELKOMMEN TILBAKE. Har savnet deg her. Ikke vært en ivrig bloggskriver om dagen selv, men titter innom deg vettu. Var det herlig der nede? Må jo bare være fantastsk. Ferie, 2 uker. Skulle gjerne være meg. Tror du mor rekker å besøke deg før jul??he,he, hun er en svært opptatt dame serru. GOD HELG. SNAKKES SNART. GOD KLEM TIL DEG.

Det lille ekstra sa...

Hællæ.

Det var på tide du kom hjem :)
Har savnet deg det har vært så stille på bloggen :)Ille rart :)
Gleder meg til å se alle de nye varene på mandag :o)
Å gleder meg til å få høre hvor fint du har hatt det :)
Ha en super helg. Vi prekæs.

Cos Lisa