søndag 19. juni 2011

Søndag og Åpent....

Hei alle sammen og god Søndag... Lite blogging for meg om dagen, det er så mye som skjer, skal prøve å bli litt flinkere.Nå er Sommerferien like rundt hjørnet for veldig mange og vi ønsker oss vel alle litt varmere vær? Fra 30 juni er det åpent fra Onsdag til Lørdag her i butikken.  Åpner også alle dager på forespørsmål...Hadde besøk i går fra Drøbak, Moss og Fredrikstad veldig koselig at man kjører så langt ut til meg, det setter jeg pris på! Ønsker dere alle hjertlig velkommen om det måtte passe. Ha en strålende Søndag og kos dere. Klem Kristin

3 kommentarer:

Modern Country sa...

Hei Kristin, hvordan går det ?? Fikk ikke noe svar på sms, du sa det var sykdom i familien. Håper alt er bra. Regner med at alt går bedre nå ettersom du hadde åpent i butikken i går. Synd vi ikke kunne komme da. Men kanskje vi får mulighet senere i sommer ??

God Søndag,
Aina

Lotta sa...

Heia! For en fantastisk hage og butikk du har! Helt nydelig! Vi kosa oss skikkelig! Kommer et laaaaaangt innlegg fra besøket vårt i morgen eller tirsdag:) Håper jeg får tid til å komme en tur innom igjen il av sommeren:) Tusen takk for oss;)
Klem fra
Lotta med fineste skjerfet og mobilveska;) Jo Du kan tro det ble fint med polkadotbursdag service fra deg;) Herlig!

ღ OTHILIES GÅRDSHANDEL sa...

Tusen takk, det var virkelig hyggelig å høre Kristin...Du er bare skjønn:))