søndag 19. oktober 2008

Høst.

Ja, så er enda en helg over. Det har vært bra besøk i helgen,og det minker allerede på vakre ting i fattigmannssølv. Koselig det. Men det beste i dag var et besøk jeg har ventet på lenge, Aina fra Moderncountry kom endelig på besøk!!!! Det var så hyggelig å endelig få treffe en som bare har bloget med.Det blir ikke lenge til vi skal sees igjen. Jeg skal også begynne å forhandle litt fra Aina;s charm, og det gleder jeg meg til å vise mine kunder. Ellers har det jo vært et nydelig høst vær i dag, og det korter jo ned vinteren. Ha en fin kveld alle sammen, og kos dere i høst mørket.

4 kommentarer:

Moderncountry sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Moderncountry sa...

Ååå, så snill og god du er!! Måtte jo bare inn og legge igjen en liten hilsen :) Det var kjempekos i dag, vi hadde det så hyggelig. Synd bare at tiden gikk så fort. Men sånn er det jo alltid. Snakket om det på veien hjem. At det kan ikke bli lenge til vi tar oss en tur inn igjen. Skal si jeg ble imponert i dag, du bor så flott til! Huset, hagen og alt det du har stelt i stand, det gjorde inntrykk! Nå har jeg fått vasket osteklokka og pyntet den litt. Men tror jeg må lage en liten grønn krans. Det var du jammen flink til. Skal kjøpe litt hønsenetting og. Grønt er så fint til Sølv.

Ha en god natt og så snakkes vi veldig snart. God klem!

Aina :)

Kerstin sa...

Høres ut som du /dere har hatt en herlig helg:O=) Det er er deilig å ha slike gode helger=)

Klem =)

Ellen - Charmerende gjenbruk sa...

Hyggelig å se at du har fått så mye fint i "uthuset" ditt, jeg besøkte deg på forsommeren, og da hadde du jo så mange koselige ideer til hagelivet. Jeg har hytte i Vikerkilen, og bor på Jeløy, så jeg kommer nok på et besøk for å handle julegaver.....gleder meg!
Klem...Ellen